Sådan deaktiveres 'Foreslåede indlæg' på Instagram: Du kan ikke, og her er hvorfor

Helvede har ingen vrede som en brugerbase foragtet. For Instagram er det noget, virksomheden finder ud af bare en dag efter lanceringen af ​​Foreslåede indlæg.

Sådan deaktiveres

Helvede har ingen vrede som en brugerbasis foragtet, og desværre for Instagram er det noget virksomheden finder ud af bare en dag efter lanceringen af ​​en ny funktion kaldet Suggested Posts. Funktionen overtager bunden af ​​en brugers feed - folk på hovedskærmen ruller ned i appen for at se de nyeste billeder, de mennesker, de følger, har sendt.



Med Foreslåede indlæg ser brugerne nu kun nye indlæg fra de mennesker, de følger øverst i deres feed, efterfulgt af en uendelig rulning af indlæg fra Instagram-konti, de ikke følger, men som appen mener, at de måske er interesserede i. Instagrams produktdirektør, Robby Stein, siger, at Foreslåede indlæg blev til, fordi vi vil bringe det bedste fra Instagram til deres feed og vise dem indhold, de vil elske, men måske ikke finder andet.

Det er godt og godt, men IG -brugere hader tilsyneladende den nye funktion.



I betragtning af den generelle modvilje mod funktionen, hvad internettet ser ud til at ville vide i morges, er hvordan du deaktiverer Instagram Foreslåede indlæg?



Svaret: Det kan du ikke.

Der er ingen måde at deaktivere funktionen. Som Instagram noter i sit supportdokument , kan brugere ikke skjule Foreslåede indlæg. Hvad angår hvorfor, tror virksomheden klart, at den nye funktion vil drive brugerengagement og opdagelse. Så med andre ord er funktionen kommet for at blive - i hvert fald indtil en kritisk masse brugere kræver fjernelse.

Det eneste, du kan gøre for nu, er at fortælle IG, at du ikke er interesseret i et specifikt foreslået indlæg. Hvis du gør dette, hjælper det med at skræddersy det foreslåede indlægsfeed til din smag bedre i fremtiden. For at fortælle IG, at du ikke er interesseret i et specifikt foreslået indlæg:

  1. Tryk på de tre prikker (...) Over indlægget.
  2. Tryk på Ikke interesseret.



Og bliv så bare ved at rulle gennem alle de andre indlæg, du aldrig har bedt om at se.

Henvendt til kommentar, bekræftede en talsmand for Instagram, at der ikke er nogen måde at deaktivere funktionen og påpegede, at de foreslåede indlæg først vises, når brugerne har rullet til slutningen og set beskeden, der siger, at du er fanget.

Dette indlæg er blevet opdateret med Instagrams svar.